Seksiä vessassa ihana pillu

seksiä vessassa ihana pillu

Harrastin seksiä 18 v. miehen/pojan kanssa Viking Linen vessassa lavuaarin päällä. Siivoojaa odotti kiva yllätys aamulla, pyyhkeet olivat ihanan puhtaat. . kahdentoista työmiehen kanssa ne nai mua suuhun perseeseen ja pilluun ja. Tietenkään en kykene seksiin ihan kenen kanssa vaan, mutta en näe syytä odottaa parisuhteeseen, ennenkuin Ajatus pelkkänä pilluna olemisesta ei vaan oo kiva. .. Neitsyytenikin menetin vessassa jätkälle kenet olin pari tuntia tuntenut. Ihan ekaksi, on e-pillerit käytössä, että ehkäisy on kyllä kunnossa! yleensä saan ninjailtua itteni suihkuun/vessaan ilman kauheeta sotkua. paperil .. Ei tietenkään ole itsestäänselvyys, onhan se selvää että löysästä pillusta valuu ulos.

Seksiä vessassa ihana pillu -

Se laittoi kätensä mun minihameen alle, siirsi mun stringejä sormillaan ja työns keskisormensa mun pilluun. Kouluu oli vielä vaan yks tunti jäljellä. Myös ihan erilaisia kui toisilla, et ei oo tarkoitus mitenkään loukata ketään.

Videos

Miten saa tyttöystävän haluamaan enemmän seksiä?! Saatan tulevaisuudessa jättää sen, kun tämä naisystävä on vain niin ihanan seksikäs ja avoin . Hän tarttui penikseeni ja nussimme poikien vessassa. No jokainen voi päätellä mitä tapahtui jos kerron, että kaverin vaimolla on nätti pillu . Harrastin seksiä 18 v. miehen/pojan kanssa Viking Linen vessassa lavuaarin päällä. Siivoojaa odotti kiva yllätys aamulla, pyyhkeet olivat ihanan puhtaat. . kahdentoista työmiehen kanssa ne nai mua suuhun perseeseen ja pilluun ja. joulukuu Lähdin liikkeelle, Tero edelleen mun perässä, sormi mun pillussa. joten koko vessa oli nyt vapaassa käytössä, mutta ovea ei saisi ihan heti. seksiä vessassa ihana pillu


Comments 2

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *